ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

  • My English Language Centre

Junior A

Date: September 4, 2014 Author: My English Language Centre Categories: ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

a junior

Προτείνεται για: μαθητές 2ας με 3ης δημοτικού

Στόχος: Η Junior A θεμελιώνει τις βασικές δεξιότητες του μαθητή στη γραφή (writing), ανάγνωση (reading), ομιλία (speaking) και ακουστική κατανόηση (listening). Στο τέλος του προγράμματος ο μαθητής θα μπορεί να εκφράσει -τόσο προφορικά όσο και γραπτά- κάποιες βασικές πληροφορίες για τον εαυτό του και τα κοντινά του πρόσωπα όπως: όνομα, ηλικία, τάξη, τόπος κατοικίας, θα μπορεί να κάνει απλές περιγραφές καταστάσεων, καθώς και να αναγνώσει σωστά.

Μεθοδολογία Διδασκαλίας: Η Junior A ξεκινάει με την διδασκαλία της αλφαβήτου ώστε να θεμελιώσουμε την ικανότητα γραφής και ανάγνωσης. Σε αυτό το επίπεδο δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στους πιο σύνθετους ήχους της γλώσσας ώστε ο μικρός μαθητής να αποκτήσει όσο γίνεται πιο σωστή προφορά και δεξιότητες ανάγνωσης. Το τραγούδι, το παιχνίδι, η αφήγηση και η συνεργατική εκμάθηση παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτές τις ηλικίες και χρησιμοποιούνται ευρέως ως μέθοδοι σε αυτό το επίπεδο. Η χρήση διαδραστικού πίνακα και υπολογιστών ζωντανεύουν το μάθημα μπροστά στα μάτια των παιδιών με βίντεο-παρουσιάσεις και συναρπάζει κάθε τύπο μαθητή. Ειδικότερα, το πρόγραμμα σπουδών εφαρμόζεται ώστε τα παιδιά να μαθαίνουν τα Αγγλικά σαν να ήταν η μητρική τους γλώσσα!

Αριθμός παιδιών ανά τάξη: 4-6

Πιστοποιητικό Cambridge English: Στο τέλος της σχολικής χρονιάς οι μαθητές της Junior A θα είναι σε θέση να αποκτήσουν το πιστοποιητικό Young Learners (Starters) του πανεπιστημίου του Cambridge. (Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες)

 

Αντιστοιχία με το CEFR: Α1 (Στοιχειώδης Γνώση)

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα μας, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ .

DSC00815