ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

  • My English Language Centre

E Class

Date: September 4, 2014 Author: My English Language Centre Categories: ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

e class

 

Προτείνεται για: μαθητές 2ας Γυμνασίου και άνω

Στόχοι:

  • Στο τέλος του προγράμματος ο μαθητής θα μπορεί να κατανοεί τα κύρια σημεία πληροφοριών σχετικά με οικεία θέματα που συναντάει συχνά στην εργασία, σχολείο, ελεύθερο χρόνο κλπ.
  • Θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις περισσότερες καταστάσεις που πιθανόν να προκύψουν σε ένα ταξίδι σε χώρα όπου ομιλούνται τα Αγγλικά.
  • Θα μπορεί να παράγει κείμενο σε θέματα οικεία ή προσωπικού ενδιαφέροντος.
  • Θα μπορεί να περιγράψει εμπειρίες και γεγονότα, όνειρα, ελπίδες και φιλοδοξίες και να αποδώσει εν συντομία τους λόγους και εξηγήσεις για τις απόψεις και τα σχέδιά του.

Μεθοδολογία διδασκαλίας: Οι 4 δεξιότητες: ομιλία, γραφή, ανάγνωση και ακουστική κατανόηση εξασκούνται εκτενέστερα σε συνδυασμό μεταξύ τους π.χ. ομιλία και γράψιμο, γραμματική και ομιλία,  ενθαρρύνοντας έτσι τους μαθητές να συνδυάσουν τις δεξιότητες που αποκτούν ώστε να πετύχουν μεγαλύτερη ευχέρεια στα Αγγλικά. Όπως σε όλες τις τάξεις, το μάθημα γίνεται με τρόπο βιωματικό, μέσα από πολλές προφορικές ασκήσεις και με τη χρήση του διαδραστικού πίνακα ο οποίος ζωντανεύει το μάθημα με βιντεο-παρουσιάσεις ώστε να κρατιέται το ενδιαφέρον του μαθητή πάντα ζωντανό.

Αριθμός παιδιών στη τάξη: 4-7

Πιστοποιητικό Cambridge English: Στο τέλος της σχολικής χρονιάς οι μαθητές της Ε class θα είναι σε θέση να αποκτήσουν το πιστοποιητικό Preliminary English Test (PET) του πανεπιστημίου του Cambridge. (Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες )

Αντιστοιχία με το CEFR: B1+ (Μέτρια Γνώση)

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ .