ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

  • My English Language Centre

C Class

Date: September 4, 2014 Author: My English Language Centre Categories: ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

d class

 

Προτείνεται για: μαθητές 6ης δημοτικού και άνω

Στόχοι:

  • Η ολοκλήρωση των βασικών γραμματικών φαινομένων και απαραίτητου λεξιλογίου.
  • Ο μαθητής με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα μπορεί να κατανοεί προτάσεις και συχνά χρησιμοποιημένες εκφράσεις που έχουν σχέση με τομείς άμεσης σημαντικότητας (π.χ. πολύ βασικές προσωπικές και οικογενειακές πληροφορίες, αγορές, τοπική γεωγραφία, εργασία).
  • Θα μπορεί να επικοινωνήσει σε απλές εργασίες.
  • Θα μπορεί να περιγράψει σε με απλό τρόπο πλευρές του υπόβαθρου του, για θέματα που αφορούν το άμεσο περιβάλλον του και για θέματα άμεσης ανάγκης.

Μεθοδολογία διδασκαλίας: Οι 4 δεξιότητες: ομιλία, γραφή, ανάγνωση και ακουστική κατανόηση γίνονται πλέον σε συνδυασμό μεταξύ τους π.χ. ομιλία και γράψιμο, γραμματική και ομιλία,  ενθαρρύνοντας έτσι τους μαθητές να συνδυάσουν τις δεξιότητες που αποκτούν ώστε να πετύχουν μεγαλύτερη ευχέρεια στα Αγγλικά. Όπως σε όλες τις τάξεις, το μάθημα γίνεται με τρόπο βιωματικό, μέσα από πολλές προφορικές ασκήσεις και με τη χρήση του διαδραστικού πίνακα ο οποίος ζωντανεύει το μάθημα με βιντεο-παρουσιάσεις ώστε να κρατιέται το ενδιαφέρον του μαθητή πάντα ζωντανό.

Αριθμός παιδιών στη τάξη: 4-7

Πιστοποιητικό Cambridge English: Στο τέλος της σχολικής χρονιάς οι μαθητές της C class θα είναι σε θέση να αποκτήσουν το πιστοποιητικό Key English Test (KET) του πανεπιστημίου του Cambridge. (Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες )

 

Αντιστοιχία με το CEFR: A2+ (Βασική προς Μέτρια Γνώση)

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα μας, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ .