ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

  • My English Language Centre

A Class

Date: September 4, 2014 Author: My English Language Centre Categories: ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

a class

Προτείνεται για: μαθητές 4ης δημοτικού και άνω

Στόχοι:

  • Ολοκληρώνοντας την A class ο μαθητής θα μπορεί να κατανοήσει και να χρησιμοποιεί οικείες καθημερινές εκφράσεις και βασικές φράσεις.
  • Θα μπορεί να συστήνει τον εαυτό του/της και άλλους και να ρωτάει και να απαντάει σε ερωτήσεις με προσωπικές λεπτομέρειες όπως που μένει, για τους ανθρώπους που γνωρίζει, και για πράγματα τα οποία έχει στην κατοχή του/της.
  • Θα μπορεί να αλληλεπιδρά με απλό τρόπο αρκεί ο συνομιλητής του να μιλάει αργά και καθαρά.
  • Θα μπορεί να εκφράσει τον εαυτό του/της αυθόρμητα, με πολύ μεγάλη ευχέρεια και με ακρίβεια, διακρίνοντας λεπτομέρειες σε νόημα, ακόμα και στις πιο περίπλοκες περιστάσεις.

Μεθοδολογία διδασκαλίας: Στην Α class γίνεται μία επανάληψη και εμβάθυνση όλων των γραμματικών φαινομένων που έχουν διδαχθεί στην Junior A και Junior Β, για την καλύτερη εμπέδωση τους. Οι 4 δεξιότητες (ομιλία, γραφή, ανάγνωση και ακουστική κατανόηση) γίνονται πλέον σε συνδυασμό μεταξύ τους π.χ. ομιλία και γράψιμο, γραμματική και ομιλία) ενθαρρύνοντας έτσι τους μαθητές να συνδυάσουν τις δεξιότητες που αποκτούν ώστε να πετύχουν μεγαλύτερη ευχέρεια στα Αγγλικά.

Γραμματική: Το μεγαλύτρο μέρος της γραμματικής που παρουσιάζεται στην Α class είχε εισαχθεί στις Junior τάξεις. Όπως και στις μικρότερες τάξεις, χρησιμοποιείται ξεχωριστό βιβλίο γραμματικής το οποίο παρουσιάζει εύκολα και διασκεδαστικά τα γραμματικά φαινόμενα στα ελληνικά για την απόλυτη κατανόηση τους.

Αριθμός παιδιών στη τάξη: 4-7

Πιστοποιητικό Cambridge English: Στο τέλος της σχολικής χρονιάς οι μαθητές της A class θα είναι σε θέση να αποκτήσουν το πιστοποιητικό Young Learners (Movers) του πανεπιστημίου του Cambridge . (Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες )

 

Αντιστοιχία με το CEFR: A2 (Βασική Γνώση)

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα μας, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ .